Hyller Sterlings utvikling

Etter to nye scoringer og en målgivende pasning mot Norwich er det ingen tvil om at Raheem Sterling er blant Liverpools mest sentrale spillere for tiden. Og Joe Allen er blant dem som har latt seg imponere over tenåringen.

– Det var en utrolig opptreden av Raheem, sa midtbanespilleren etter kampen.

Sterling brukte ikke engang fire minutter før han dundret de røde gjestene i føringen med et kremmerhus fra distanse.

– Det var et strålende skudd!

Han sier den scoringen viser talentet Sterling besitter. 19-åringne slo også den presise pasningen til Luis Suárez på 2–0. Etter pause, da Norwich presset for å få en utlikning, løp Sterling fra egen banehalvdel og sendte Liverpool opp i 3–1.

Les også: Sterling er den beste i Europa

– Utviklingen han har hatt i løpet av den tiden jeg har vært her, er bare helt utrolig. Han har blitt en veldig viktig spiller for oss, fortalte Allen.

Fredag forrige uke ble Sterling også nominert til «PFA Young Player of the Year»-prisen. Allen tror fremgangen skyldes en kombinasjon av tillit og terping på treningsfeltet.

– For det første kan det å få en sjanse til å spille som ung bli oversett. Men på den annen side handler det om å være villig til å trene hardt dag inn og dag ut for å bli bedre, og Raheem har gjort nettopp det.

• Sterling står nå med ti scoringer, ni av dem i ligaen, og fire assists denne sesongen. Han har også spilt 30 ligakamper siden august, noe som er mer enn han hadde totalt i Premier League før sommerferien.