Ibe med hat-trick for England U19

Jordon Ibe gjorde hat-trick da England U19 slo Montenegro 6-0 i en EM-kvalifiseringskamp i ettermiddag.

Både Ibe og Lloyd Jones startet kampen for England. Jones ble byttet ut i det 63.minutt, mens Ibe spilte hele matchen. Oppgjøret ble spilt på Walsalls bane, rett utenfor Birmingham. Dette var for øvrig Jones sin første landskamp for England, etter at han valgte å droppe videre spill for Wales.

Ibe åpnet scoringene etter 27 minutters spill. Han driblet på tvers inne i feltet, og sendte i vei et lavt skudd som forandret retning i en Montenegro-forsvarer før det gikk i mål. 1-0 var også stillingen ved pause i denne kampen i Eliterunden av EM-kvalifiseringen.

Chelseas Lewis Baker gjorde 2-0 på et straffespark, før Ibe var på farten igjen og omsatte et lavt innlegg fra Southamptons Matty Targett i tellende resultat i det 58.minutt.

Sam Gallagher gjorde 4-0, før Ibe fullførte sitt hat-rick ved å gjøre Englands femte mål fra kloss hold etter 65 minutters spill. Callum Robinson besørget kampens siste scoring på overtid.

England U19 møter Skottland i Burton mandag kveld i sin neste kamp i gruppen.