Ibe og Assaidi videre i ligacupen

Jordon Ibes Derby County og Oussama Assaidis Stoke City er to av lagene Liverpool kan møte i fjerde runde i ligacupen. Sunderland-debut for Sebastian Coates. Rafael Paez skadet i Serie B-kamp.

Utlånte Ibe spilte hele kampen da Derby vant 2-0 over Reading på Pride Park i ligacupens tredje runde i går kveld. Johnny Russell og et selvmål sørget for avansement, etter en målløs førsteomgang. Ibe markerte seg tidlig i kampen med et godt skudd, som gjestenes keeper fistet i tverrliggeren.

Avansement i ligacupen ble det også for Oussama Assaidi og Stoke, som slo Sunderland 2-1 på Stadium of Light. Assaidi spilte 87 minutter før han ble byttet ut til fordel for Peter Crouch. Marc Muniesa gjorde begge gjestenes mål, og Assaidi slo den målgivende pasningen på den første av scoringene. Sebastian Coates spilte fra start for vertene, men ble byttet ut i pausen i sin Sunderland-debut.

Brad Smith og Swindon Town er videre i Johnstone's Paint Trophy etter å ha slått Newport County 2-1 på Rodney Parade. Smith ble byttet ut etter 68 minutters spill, på stillingen 2-0 til gjestene.

I Serie B måtte Rafael Paez ut med skade allerede etter 22 minutters spill, på stillingen 0-0, da Bologna vant 1-0 over Ternana på bortebane.