Ibe trives i Derby

Jordon Ibe scoret i helgen sitt første mål for Derby County, og trives på utlån i Championship-klubben.

18-åringen er som kjent lånt ut til Derby for hele inneværende sesong. Han har kommet inn fra benken i The Rams' tre siste kamper, og scoret i sin hjemmedebut mot Cardiff City på lørdag, da Derby kjempet seg tilbake fra 0-2 til 2-2.

- Jeg liker å være her, og jeg føler jeg har funnet meg godt til rette, sier Ibe til Derbys offisielle nettsted.

- Treningene er veldig bra. Vi har en ung gruppe her, og spillestilen ligner på den i Liverpool. Jeg er veldig opprømt, og ser frem til å bidra med det jeg kan for laget, fortsetter tenåringen.

- Det var viktig for meg å komme hit og gjøre det bra. Etter å ha kommet inn fra benken i noen kamper, ønsker jeg å gjøre mitt beste for å spille meg inn i startoppstillingen.

- Det rapporteres selvsagt tilbake til Liverpool om hvordan jeg gjør det, så det å spille kamper og gjøre meg bemerket er en fin måte å sørge for at tilbakemeldingene er positive.

- Det fine er at det skal spilles så mange kamper, så jeg har ikke hatt mye fritid i løpet av de få ukene jeg har vært her. Det er fint for meg å få spille i så mange kamper i så ung alder, for det gir meg viktige erfaringer.

I helgen scoret vingen bare noen minutter etter at han hadde kommet inn fra benken.

- Det skjedde så raskt. Jeg husker bare at Cyrus Christie la inn ballen til meg, og jeg fyrte bare av et skudd. Jeg sørget for at teknikken stemte for å holde ballen nede. Det var viktig å beholde roen i den situasjonen.

- Jeg var fornøyd med å få min første scoring, og få laget tilbake i kampen. Jeg tror statistikken fra kampen viser at vi holdt godt på ballen og skapte plenty med sjanser. Det var frustrerende å bli liggende under, men vi kom oss tilbake og fikk oss et fortjent uavgjort resultat.