Ikke enighet om Lallana

Ifølge The Guardian verdsetter Southampton Adam Lallana til £25M, mens Liverpool skal være villig til å betale om lag £20M. Brendan Rodgers søker kvalitet, og vil hente det så tidlig som mulig.

Liverpool ønsker å sikre seg Adam Lallana før England reiser til VM i Brasil, men uenighet om prisen kan medføre at overgangen drøyer. The Guardian mener at Southampton er på utkikk etter et beløp i størrelsesorden £25M, og at man på Anfield kan bli avhengig av at spilleren selv er klar på at han ønsker å spille for LFC.

- Jeg ønsker ikke å komme med et antall spillere, men jeg vil heller ha en eller to absolutt topp spillere enn syv som kanskje ikke kan hjelpe oss, sier Brendan Rodgers, selv om han nokså nylig hevdet at man behøvde tre til fem nyervervelser som var gode nok til å gå rett inn på laget.

- Det dreier seg om kvalitet. Vi kan ikke spille i Champions League i år og være i tvil om spillerne er gode nok. Vi må vite hvilken kapasitet som spillerne har.

The Guardian mener at en ny venstreback er høyt prioritert av Rodgers, men at forsøket med å sikre seg Lallana også viser at man ønsker å styrke det offensive som sist sesong scoret 101 mål i ligaen.

- Ideelt ønsker du å handle på forhånd, men det er vanskelig da transfers i dag er så omfattende, spesielt når du jobber med en stor signering, svarer Brendan Rodgers videre på utsiktene til å få tak i spillere før sluttspillet i Brasil. – VM gjør det vanskelig, men klubben og vi selv har forberedt oss over flere måneder nå og vil prøve å få handlet så fort vi bare kan. Jeg er likevel sikker på at noe kommer til å drøye utover sommeren. Du kan planlegge tidlig, men noen ganger gjør den galskapen som er innen fotballen at du ikke får gjort det ferdig før de siste 48 timene av vinduet.