Ilori skadet

Tiago Ilori kan måtte belage seg på en periode på behandlingsbenken, etter at han ble skadet og måtte byttes ut etter en halvtime da Bordeaux tapte 1-0 for Stade de Reims i går kveld.

Bordeaux må trolig klare seg uten den utlånte Liverpool-stopperen Tiago Ilori en stund fremover. Forsvarsspilleren pådro seg en muskelskade etter en halvtimes spill, og måtte forlate banen. Bare noen minutter senere slapp Bordeaux inn kampens eneste mål, og tapte matchen 1-0.

Ilori har spilt bra på lån for Bordeaux så langt, og vil trolig bli savnet av manager Willy Sagnol dersom han nå blir satt ut av spill i noen uker. Han har spilt fire kamper siden han kom til klubben i slutten av august, og scoret sågar i kampen mot Saint -Etienne.

Ilori skal gjennomgå noen tester i dag, for å få oversikt over det fulle og hele skadeomfanget.