Imponert over manageren

Steven Gerrard er imponert over hvor god Brendan Rodgers er taktisk, og sammenligner ham med de beste han har jobbet med i karrieren. Stor tro på dagens mannskap.

Kapteinen har nå jobbet med manageren i to år, og har latt seg imponere.

 

- Taktisk er han veldig klok. Han reagerer på situasjoner, og forandrer ting til det bedre - ser problemer og justerer ting veldig raskt, sier Gerrard til ABC.

 

- Over de to årene jeg har jobbet med ham, er han helt der oppe blant de beste, og jeg har jobbet med Benítez, Capello og Hodgson - store navn. Han kan spille hvilken formasjon han vil ettersom han vet at han har spillerne, og er ikke redd for å bytte formasjon fra kamp til kamp, eller endre det underveis i en kamp.

 

- Han er spillernes manager. En manager du vil jobbe hardt og vinne for. Han vet at spillerne har en utrolig respekt, og behandler dem som sine egne barn, og skaper en utrolig atmosfære.

 

- Jeg har blitt svært overrasket over hvor skarp han er i garderoben - og hvor raskt han ser et problem. 

 

Gerrard har stor tro på dagens mannskap i klubben.

 

- Uten å ta av, synes jeg at vi nå er et veldig godt lag, og tror vi kan bli strålende - men det er fortsatt rom for forbedring. Regelen i Liverpool er helt klar. Du ønsker å vinne hver turnering du deltar i.

 

- Brendan har vært her i to år, og jeg tror han er desperat for å få et trofé inn i troféskapet. Det er det første målet.

 

- Det er viktig at vi beholder Champions League-plassen, men etter reisen vi var på forrige sesong og selvtilliten vi tok med oss fra den, mener jeg vi er tittelutfordrere ettersom vi har vist at vi kan gjøre det mot alle i denne ligaen.

 

Han ser frem til å spille Champions League-fotball igjen, etter fem år uten.

 

- Når du ser Champions League og ikke er involvert er du sjalu når du ser de andre spillerne som spiller og hører Champions League-hymnen. Du kjemper mot de beste spillerne i Europa, og det er den største turneringen du kan spille i. Det er troféet alle spillerne drømmer om å vinne, og på grunn av erfaringen jeg har fått med årene er jeg desperat etter å kjenne på det igjen, om bare en gang til.