Imponert over Markovic

Joe Allen er imponert over det Lazar Markovic har vist på trening så langt. Waliseren er glad for at det blir konkurranse om plassene. Åpen trening kan streames gratis i natt.

For syv dager siden ble Lazar Markovic det fjerde kjøpet for Brendan Rodgers denne sommeren. Serberen er med på klubbens turné til USA, og har allerede rukket å imponere Joe Allen.

 

- Han har bare vært med i noen økter, men du kan med en gang se hvilke kvaliteter han har. Jeg er veldig glad for å få sjansen til å spille og trene sammen med ham, sier Allen til Liverpoolfc.com. 

 

Allen blir motivert av at Liverpool forsterker laget i sommer.

 

- Det fører til mer konkurranse om plassene på laget, og det er alltid en god ting. Det får frem det beste i alle. Vi er glade for å ønske dem velkommen. De har funnet seg godt til rette, og jeg tror de ser frem til kampene på denne turnéen, avslutter Allen.

 

Også journalist James Pearce, som dekker turnéen for Liverpool Echo, har latt seg imponere av Lazar Markovic så langt. Han omtaler serberen som en klassespiller.


Liverpool vil trene på Fenway Park kl. 00.30 natt til onsdag. Den treningsøkten vil streames gratis på denne linken, for dem som vil sitte lenge oppe.