Ingen avklaring om Moreno

Liverpool synes fortsatt å være solid i førersetet når det gjelder å sikre seg Alberto Moreno, men ingen ting er avgjort. Presidenten til Sevilla åpner for salg.

Rapporter i Spania har i flere dager hevdet at Alberto Moreno så godt som er klar for Liverpool, men fortsatt er ingen overgang blitt bekreftet. Det ble i dag også hevdet at representanter fra Sevilla hadde utsatt en flyreise til Liverpool da de aktuelle personer på Merseyside var opptatt (for øvrig merkelig at selgende klubb skulle reise fra Spania til England for å forhandle – red. bemerkning).

Presidenten til Sevilla, Jose Castro, nekter ikke for at det kan bli aktuelt å selge, dersom prisen er den rette.

«Det er sant at det er interesse fra Liverpool og vi venter på om det kan utvikle seg til å bli en realitet, noe det ikke er for øyeblikket», har Castro uttalt. Liverpool skal etter sigende ha lagt inn et bud på £16M for venstrebacken Alberto Moreno (21).

«Hva jeg er klar på er at vi kommer ikke til å tvinge noen til å bli i Sevilla. De som ønsker å reise kan gjøre det, men det er vi som kommer til å bestemme prisen. Klubben er nå økonomisk stabil og vi er ikke avhengig av å måtte selge.

«Vi kommer til å stå fast ved dette og kommer bare til å selge over markedspris, noe som vil gi oss muligheten til å være konkurransedyktige.»