Ingen seire for utlånsspillere

Det ble mye uavgjort og 0-0 på en ettermiddag hvor fem av Liverpools utlånsspillere var i aksjon i de fire ligaene i England.

Det ble 0-0 for Sunderland hjemme mot en annen nedrykkskandidat Crystal Palace, og dermed er de svarte kattene fortsatt under streken sammen med Cardiff og Fulham. Fabio Borini spilte hele kampen for vertene.

I Championship var Andre Wisdom høyreback i hele kampen da Derby fikk solide 0-0 borte mot Reading. Derby på 3.plass er inne blant de lagene som ligger an til å spille play-off, mens Reading kjemper for å komme dit.

Jack Robinson var tilbake på venstrebacken til Blackpool etter karantene for rødt kort, og tangotrøyene ledet 1-0 ved pause borte mot ligaleder Leicester. Tre i sekken etter pause ga imidlertid 3-1 til nokså suverene Leicester og Robinson pådro seg et gult kort.

Jordon Ibe var på benken hele kampen da Birmingham gjestet Sheffield Wednesday, til tross for at de tilreisende tapte 4-1.

Michael Ngoo kom inn etter 88 minutter i kampen mot Rotherham i League 1, da Walsall prøve å sikre en sterk borteseier, men hjemmelaget utlignet like etterpå og fastsatte sluttresultatet til 1-1.

Jakub Sokolik spilte fra start og debuterte hjemme for Southend mot Bury i League 2, og vil ha vært fornøyd med at han var med å holde nullen i et målløst oppgjør.