Inglethorpe fornøyd med fremgang

Alex Ingethorpe synes Liverpools unge reservelag har hatt en god sesong og at klubben er på riktig vei i arbeidet med å produsere egne spillere for førstelaget.

- Det har vært virkelig fremgang når en ser på troppens alder og hva de har oppnådd denne sesongen. Det har vært bemerkelsesverdig, sier trener Alex Inglethorpe om Liverpool U21 denne sesongen til LFC TV. Hva som nå i praksis er klubbens reservelag endte som nr.2 i sin liga og tapte 0-1 mot Manchester United i playoff på Anfield i går.

- Vi prøvde å holde på ballen, utfolde oss, og i det hele tatt opptre som vi ønsker, men kanskje var vi ikke kliniske nok i den siste tredjedelen, summerte Inglethorpe opp det smertelige tapet mot Manchester United.

I en sesong hvor Liverpools førstelag ikke har vært med i Europa, og i det hele tatt vært lite involvert i cupspill, har det vært færre sjanser for klubbens unggutter til å prøve seg blant de beste. Spillere som Jordan Rossiter, Jack Dunn, Cameron Brannagan, Brad Smith og Joao Carlos Teixeira har imidlertid trent regelmessig med førstelagstroppen på Melwood. Det samme med Jon Flanagan, som var involvert med Liverpool U21 helt i starten av denne sesongen.

- Vi har veldig tro på det vi driver på med og hva vi kan oppnå med U21, det gjelder både de som har vært her og de som har vært på utlån, forklarer Alex Inglethorpe.