Innhopp for trio

Adam Lallana, Raheem Sterling og Rickie Lambert kom på banen i andreomgang da England slo Skottland 3-1 på Celtic Park i kveld. Lallana med målgivende. Fulton ble på benken.

Liverpool hadde fire spillere i den engelske landslagstroppen, men ingen av dem var med fra start da England og Skottland møttes til privatlandskamp i kveld.

England ledet 1-0 til pause da Adam Lallana kom inn for Stewart Downing. Raheem Sterling kom på banen etter 65 minutter, mens Rickie Lambert kom inn og spilte de ti siste minuttene som innbytter for Alex Oxlade-Chamberlain. Jordan Henderson kom aldri på banen.

Sterling får kritikk for sløvt forsvarsspill i forkant av skottenes reduseringsmål, men England svarte like etter da Lallana serverte Wayne Rooney for kampens siste scoring.

Skottland U21 møtte i kveld Sveits U21. Den kampen endte 1-1. Liverpools unge målvakt Ryan Fulton var den eneste ubenyttede innbytteren for skottene.