Intet EM-sluttspill for Canos og Chirivella

Spania tapte i dag 1-0 for Sveits i gruppefinalen i Eliterunden av EM-kvalfiseringen til U17-EM, og dermed blir det ikke noe EM-sluttspill for Liverpool-duoen Sergi Canos (bildet) og Pedro Chirivella.

Begge de to Liverpool-spillerne ble byttet ut tidlig i annen omgang på Rubin stadion i Kazan. Da var stillingen 0-0. Lagkaptein Chirivella ble tatt av banen etter 48 minutter og Canos etter 53 minutter. Sveits gjorde kampens eneste mål fem minutter før slutt, og vant dermed gruppen foran Russland. Spania kom på tredjeplass.

EM-sluttspill blir det heller ikke på Corey Whelan og Conor Masterson. Whelan var fortsatt suspendert, etter rødt kort i den første gruppespillkampen på onsdag, da Irland U17 spilte uavgjort 2-2 mot Georgia i Beograd i dag. Masterson ble byttet inn etter 53 minutters spill. Irland ble også nummer tre i sin gruppe.