Irvine planlegger å stoppe nabo Sterling

West Bromwich-manager Alan Irvine bor fortsatt på Merseyside, og bor i samme område som Raheem Sterling. Han mener at det å stoppe naboen blir nøkkelen til West Bromwich-suksess på Anfield.

- Liverpool vil forsøke å revansjere en svak sesongstart mot noen. Vi må sørge for at det ikke blir oss, sier Irvine til Daily Express.

- Jeg har sett de «live» to ganger denne sesongen, samt at jeg har sett alle TV-kampene deres. De har noen fantastiske spillere. En av dem er Raheem Sterling. Jeg kjenner ham, da han faktisk er en av mine nærmeste naboer, forteller den tidligere Everton-assistenten.

- Det er et nabolag hvor du ikke treffer hverandre så veldig ofte, men jeg har stoppet bilen et par ganger når han har kommet ut av oppkjørselen sin samtidig.

- Sterling er en veldig talentfull ung spiller. Jeg jobbet en periode med ham med England U17, og du kunne se hvor talentfull han var. Han har virkelig vokst som spiller, og har en fantastisk fremtid foran seg.

- Han er en viktig spiller for Liverpool. Når du ser hans navn i lagoppstillingen blir du som motstander bekymret, for han er kapabel til å skape og score mål.

- Jeg synes folk som sier at Sterling ikke er i form akkurat nå overdriver.