Jakter en spiss

Brendan Rodgers ønsker å hente inn en spiss før transfervinduet stenger den 1.september. Samuel Eto'o vil kun være en nødløsning dersom Liverpool-manageren ikke lykkes med å få fatt i et av de andre navnene han har på blokka.

Rodgers har til Liverpool Echo innrømmet at han ser det som helt avgjørende at han får hentet inn en spiss i tillegg til duoen Daniel Sturridge og Rickie Lambert. Fabio Borini er fortsatt Liverpool-spiller, men italianeren vil få forlate klubben dersom han bestemmer seg for å takke ja til tilbudet han har fått fra Sunderland. Klubbene er som kjent enige om en overgangssum på £14M.

Echo skriver at Liverpool ikke har gitt Samuel Eto'o noe kontraktstilbud. 33-åringen, som er Bosman-spiller, har blitt vurdert som et kortsiktig alternativ inntil Divock Origi kommer til klubben neste sommer. Echo skriver imidlertid at Eto'o sin alder og hans lønnskrav medfører at Anfield-klubben for øyeblikket forsøker å hente inn andre og mer attraktive kandidater. Klubben vil kun vurdere Eto'o igjen helt mot slutten av transfervinduet, dersom spissjakten ikke har båret frukter innen da.