Joe Cole til Aston Villa

Joe Cole har signert en toårskontrakt med Aston Villa etter at han ble frigitt av West Ham. Dean Bouzanis til australsk fotball. Calum Woods til Preston.

Joe Cole har skrevet under på en toårskontrakt med Aston Villa gjeldende fra 1. juli. Midtbanespilleren kom til Liverpool fra Chelsea på Bosman-overgang sommeren 2010, men ble aldri noen suksess. I januar 2013 gikk midtbanespilleren gratis til West Ham. 32-åringens kontrakt med London-klubben utløper nå i sommer, og spilleren sto fritt til å velge ny arbeidsgiver. Valget falt på Aston Villa.

Dean Bouzanis skrev i forrige måned under på en toårskontrakt med Western Sydney i australsk Hyundai A-League. Sisteskansen, med aldersbestemte landskamper for Australia og Hellas, kommer fra Carlisle United der han ble frigitt etter en kortidsavtale på tre måneder. Dette er blir 23-åringens første kontrakt i hjemlandet. Bouzanis kom til Liverpool i 2007, og fikk etter hvert kamper for U18 og reservene. I 2011 ble samarbeidet med de røde avsluttet. Australieren har også vært innom Accrington Stanley (lån), Oldham og greske Aris.

Den tidligere Liverpool-junioren Calum Woods har signert en toårskontrakt med Preston North End. 27-åringen ble i forrige måned frigitt av Huddersfield etter 81 kamper for «The Terriers». Forsvarsspilleren kom til Yorkshire-klubben fra Dunfermline i 2011.