Juniorene banket Blackburn

Will Marsh scoret hat-trick allerede i første omgang da Liverpool U18 vant 5–0 over Blackburn på akademiet i dag. Sergi Canos (bildet) sørget for de to siste fulltrefferne i storseieren.

Ungguttene fra Merseyside sto med tre strake tap før møtet med Blackburn, men viste kvalitet og målteft i dag. Marsh brukte nemlig bare ti minutter på å sende vertene i føringen med en praktfull lobb fra langt hold.

Blackburn yppet seg etter baklengsmålet, men keeper Andrew Firth var god og holdt Liverpool-buret stengt. I stedet doblet Marsh ledelsen for det svært unge Liverpool-laget, før samme mann satte inn 3–0 før pause. Herbie Kane sørget for den målgivende pasningen til både 2–0 og 3–0.

I andre omgang giret Blackburn opp for å ta igjen hjemmelagets forsprang, men de klarte aldri å få hull på den røde byllen. Da det gjensto syv minutter av kampen, økte heller Liverpool ledelsen ytterligere. Canos og Sam Hart, som begge ble byttet inn, kombinerte bra, og førstnevnte skrudde inn Liverpools fjerde for dagen.

Den tidligere Barcelona-spilleren la også på til 5–0 i sluttsekundene. Spanjolen ble spilt igjennom og hadde ingen problemer med å overliste Blackburn-keeper Andrew Fischer.

Liverpool U18: Firth, Lewis, Brewitt (Hart 46), Polgár, Whelan; Alexander, Nicholas, Kane; Marsh, Ejaria (Canos 46), Dhanda (Watts 78). Benk: Waldron, Wheeler.