Juniorlagene i aksjon

Liverpool U19 spilte 1-1 mot Schalke. Sergi Canos scoret målet for de helrøde. Samtidig vant U17-laget sin kamp 2-0 etter et selvmål og scoring av Brooks Lennon.

Liverpools ungdomslag er i Tyskland, og har i dag møtt Schalke. Spillere som Jordan Rossiter og Jerome Sinclair var involvert, i det som blir beskrevet som en god kamp av Liverpoolfc.com.

 

Sergi Canos ga Liverpool ledelsen, før tyskerne utlignet til 1-1 og det som ble sluttresultatet. Disse spilte for U19-laget:

 

Ryan Fulton (Lawrence Vigouroux 45), Connor Randall, Joe Maguire, Jordan Williams, Lloyd Jones (Dan Cleary 65), Jordan Rossiter, Sergi Canos (Harry Wilson 65), Cameron Brannagan, Jerome Sinclair (Ryan Kent 65), Daniel Trickett-Smith (Alex O’Hanlon 65), Sheyi Ojo.

 

Liverpool U17 var også i aksjon, og slo Schalke 2-0 etter et selvmål og en scoring av Brooks Lennon. U18-sjef Neil Critchley var fornøyd etterpå:

 

- Det var en gledelig seier, og vi spilte veldig god fotball i den første omgangen. Schalke har vært fantastiske verter. Fasilitetene er førsteklasses, og banen var strålende, så det har vært en veldig fin erfaring for guttene, sier U18-sjefen til Liverpools hjemmesider.