Källström ute mot Liverpool

Arsenals eneste signering i januarvinduet, svenske Kim Källström på lån fra Spartak Moskva, går ifølge Arsène Wenger glipp av begge kampene mot Liverpool denne måneden.

– Jeg ville ikke signert Källström hvis vi hadde hatt ytterligere to eller tre dager til å gjøre noe. Vi var nødt til å signere ham. Vi trenger ham kanskje i mars eller april, sier Arsenal-manageren, ifølge The Times.

Dermed mister den svenske landslagsspilleren både neste helgs ligakamp på Anfield og FA-cupoppgjøret mot de helrøde på Emirates om knappe to uker.

Källström kom til London-klubben på «deadline day» før helga, og allerede lørdag rant det over med rykter på sosiale medier som hevdet at 31-åringen hadde skadet seg på sin første trening med laget. Men det har i etterkant vist seg at Källström skadet ryggen mens han spilte strandfotball med Spartak Moskva i Abu Dhabi tirsdag forrige uke.

Det er fortsatt usikkert hvor lenge han er ute av spill, men Arsenal regner med seks uker.

Skadetrøbbelet sørger samtidig for at russerne betaler lønnen hans de første seks ukene, og Arsenal har ikke betalt noe som helst i lånegebyrer for skandinaven, som for tiden er hjemme i Sverige.

Källström er på Arsenal-lån ut sesongen.