Keegan til Trondheim

Liverpool-legenden Kevin Keegan kommer til Trondheim 25.-26. september. Han skal holde et foredrag i lokalene til Scandic Hotel Lerkendal.

Her skal han snakke om det å skape gode team, målsetting, kommunikasjon og lederskap. Det blir et inspirerende foredrag med historier fra hans unike karriere, lover rbk.no. 

Den 26. september skal Keegan også entre treningsmatta til Rosenborg, der han vil være involvert i treningen. 

Kevin Keegan regnes av mange som en av 70-tallets beste fotballspillere. I sin storhetstid spilte Keegan for Liverpool og Hamburger SV. Han har også vært manager for det engelske landslaget, samt for Manchester City og Newcastle. 

I dag jobber Keegan som sportskommentator for blant annet Al Jazeera sportskanal i Qatar. 

Slik er Kevin Keegans program i Trondheim:

Torsdag 25. september: Foredrag i Scandic Lerkendal sine lokaler – klokken 19.00 (med forbehold om justering av klokkeslett).

Fredag 26. september: Kevin Keegan vil være tilstede på Rosenborg sin trening, og han bekrefter at han vil være involvert i det som skjer på treningsfeltet.

Et antall billetter til foredraget vil bli lagt ut for salg hos Billettservice. Ellers tilbys næringslivsbedrifter i regionen å kjøpe billetter for sine ansatte. For info vedrørende foredraget kontakt [email protected]