Keeperkrise for Ludogorets

Ludogorets må benytte sin tredjekeeper i kampen mot Liverpool på Anfield. Førstekeeperen er suspendert, mens andrekeeperen er ute med skulderskade.

Bulgarernes førstekeeper Vladislav Stoyanov er suspendert i møtet på Anfield etter å ha blitt utvist i den dramatiske returkampen mot Steaua Bucuresti i play-off i Champions League. Forsvarsspilleren Cosmin Moti måtte vokte målet i straffesparkkonkurransen, og sørget for avansement med to strafferedninger. Moti ble så stor helt at han nå har fått en av tribunene på klubbens hjemmestadion oppkalt etter seg.

Reservekeeper Ivan Cvorovic, bulgarsk landslagsspiller i likhet med Stoyanov, skulle ha voktet målet mot Liverpool, men har pådratt seg en skulderskade på trening og må kanskje opereres.

Trener Georgi Dermendzhiev må velge mellom Georgi Argilashki, som ennå har til gode å spille en ligakamp, og den canadiske landslagsspilleren Milan Borjan, en fri agent som signerte akkurat i tide for å få spille i Champions Legaue.

- Argilashki er en kvalitetskeeper. Han har vært en del av laget i tre år nå. Vi kan stole på ham, uttaler Dermendzhiev ifølge Reuters