Keeperkrise i Hull

Hull-manager Steve Bruce må, i tillegg til å finne erstattere for utespillerne Michael Dawson og Nikica Jelavic, også håndtere en keeperkrise i Humberside-klubben foran lørdagens kamp på Anfield.

Førstekeeper Allan McGregor og andrekeeper Steve Harper er begge skadet. Sistnevnte skadet seg i kampen mot Arsenal i helgen. Hull har ingen mulighet til å hente Mark Oxley tilbake fra lån hos Hibernian før i januar, noe som betyr at Eldin Jakupovic er den eneste skadefrie seniorkeeperen klubben kan stille med når de gjester Merseyside.

Hull Daily Mail melder at en av de to ungguttene Rory Watson og Joe Cracknell trolig vil få en plass på benken mot Liverpool. «Tigrene» har sett på muligheten for å hente inn en keeper på nødlån, men dette vil trolig Premier League ikke tillate dem.

18 år gamle Watson har spilt bra for Hulls reservelag den siste måneden, og reddet sitt åttende straffespark på rad da Sheffield Wednesday ble slått 1-0 mandag kveld!

20 år gamle Cracknell har tidligere delt på kampene for reservelaget med Watson, men har den siste tiden vært mer involvert med førstelagstroppen.

Hull Daily Mail tror imidlertid at valget som reservekeeper mot Liverpool vil falle på unge Watson, på grunn av hans imponerende form den siste tiden.

- Jeg er ikke sikker på hvor langt Allan McGregor er kommet i rehabiliteringsarbeidet og treningen etter skaden, så jeg aner ikke hvor langt unna et comeback han er, men vi har to gode unge keepere her, sier Hulls reservelagsmanager Tony Pennock.

- Jeg tror både Rory og Joe kan få en sjanse nå. Det er opp til manageren og førstelagsstaben. Joe har vært involvert med førstelaget tidligere, og Rory var også med dem opp til Newcastle i år. Dersom de får sjansen må de ta vare på den, lære av erfaringen og gjøre sitt beste.