Kelly er ferdig med skademarerittet

Martin Kelly har lagt skademarerittet bak seg, og har målsetning om å komme tilbake på nivået han var på før skaden. Har ikke snakket med Rodgers om fremtiden.

Martin Kelly var med i Englands landslagstropp til EM i Polen og Ukraina i 2012, og spilte for de røde før utviklingen ble brutalt stanset i september samme år.

 

Han landet stygt i en kamp mot Manchester United, og pådro seg en alvorlig kneskade. Det tok 12 måneder før han sparket en ball igjen, og forrige sesong startet han kun to kamper.

 

- Dersom du pratet med meg på denne tiden for to år siden var jeg i Liverpool-managerens planer og i England-troppen. Det å få en så stor alvorlig skade satte meg virkelig tilbake. Jeg måtte komme over det, men jeg tror ikke du mister talent - bare kampform, sier Kelly til Liverpool Echo.

 

- Jeg var tilbake i trening på denne tiden i fjor, men jeg kunne ikke takle skikkelig. Det er ikke bra for en spiller å komme tilbake i et topplag som Liverpool og måtte være forsiktig. Det tok sin tid før jeg kom over det, men når du har lagt det bak deg, trenger du en rekke med kamper. Det ville alltid være tøft å få den rekken med kamper, og spesielt i en sesong da vi var ute av cupene og bare én kamp i uka.

 

- Pre-season er viktig for meg. Jeg føler meg bra, og har alltid sagt at det jeg trenger er kamper. Forhåpentligvis vil jeg få det i oppkjøringen, og ta det derfra.

 

Kelly er nå 24 år gammel, og har spilt 62 ganger med Liverbirden på brystet.

 

- Jeg er fremdeles Liverpool-spiller, så jeg tror at sjansen til å etablere meg på laget kan være like rundt hjørnet. Slik er fotballen. Jeg er fortsatt bare 24, og tenker ikke så langt frem. Jeg vet at jeg har minst 10 år igjen av min karriere.

 

- Det er viktig for meg at jeg kommer meg tilbake dit jeg var da Brendan først kom. For å gjøre det må jeg spille hver uke.

 

- Jeg har ikke pratet med manageren om fremtiden min enda. Jeg bare konsentrerer meg om mitt eget spill, og vil ta alle muligheter jeg får. Se på hva som skjedde med Flanno forrige sesong. Han fortjener mye skryt for å jobbe, og vente på sin sjanse. Han fikk den, og tok den.

 

- Denne turnéen er en perfekt mulighet for meg til å komme i god fysisk form, og få de kampene jeg ikke har hatt over de siste to sesongene. Jeg må ta hver sjanse jeg får.