Kelly med nr 34 også i Palace

Martin Kelly vil spille med samme trøyenummer i Crystal Palace som han hadde i Liverpool, altså nummer 34. Han kan få sin Palace-debut mot Arsenal i helgen.

Kelly har vært Liverpool-spiller siden han var sju år gammel, og innrømmer at det var vemodig å forlate Anfield-klubben.

- Jeg er glad for at overgangen er i orden, og ser frem til helgen. Jeg hørte om en mulig overgang tidlig i sommer, men jeg ønsket bare å konsentrere meg om å spille igjen under preseason. Jeg spilte mange kamper, noe som jeg trengte. Jeg fikk lite spilletid forrige sesong, sier Kelly til Crystal Palace sin offisielle nettside.

- Nå er jeg kommet i en alder der jeg trenger å spille fast hver uke. Jeg ser frem til å spille under Tony Pulis, og spillte fast førstelagsfotball igjen.

- Jeg husker jeg kom hit med Liverpool mot slutten av forrige sesong, og under 3-3 kampen var fansen utrolige. Dette var en av få baner hvor jeg opplevde at fansen var som Liverpool-fans når de støtter laget sitt på en Champions League-kveld.

- Fansen betyr mye for alle klubber. Supporterne til Liverpool er strålende, og de virker strålende her.