Kent var med på å slå Tyskland

Ryan Kent spilte nesten hele kampen da England U18 i kveld slo Tyskland U18 2-1 i en privatlandskamp foran hele 9 119 tilskuere på New York Stadium i Rotherham.

Liverpool-angriperen ble byttet ut i det 87.minutt, etter å ha spilt en god kamp.

England dominerte første omgang, men det var tyskerne som gjorde omgangens enest emål, sju minutter før pause.

To innbyttere ordnet seieren for England. Newcastles Dean Rittenberg sørget for balanse i regnskapet med sin første touch på ballen etter 75 minutters spill, og Tottenhams Harry Winks gjorde seiersmålet 7 minutter senere.

Ryan Kent hadde kampens første avslutning etter et kvarters spill. Han skar inn fra høyrevingen og skjøt, men selv om avslutningen var velplassert hadde ikke tyskernes keeper, Marius Funk, noe problemer med å redde. Kent var også involvert i et godt angrep bare noen minutter senere, men denne gangen endte avslutningen over fra 16 meters hold.