Kjemper med Arsenal

Ifølge dagens ryktebørs skal Liverpool og Arsenal kjempe om både midtstopper og angriper. Nye rykter om Aspas sin fremtid. Tøff kamp om Salah.

Tabloidavisen Daily Star, som en normalt ikke fester mye lit til, bringer på banen sitater fra Cheikhou Kouyate sin agent, som påstår at han har vært i samtaler med både Liverpool og Arsenal.

 

- Jeg har vært i samtaler med representanter for Liverpool og Arsenal om Cheikhou Kouyate. Arsenal er veldig interessert i Kouyate, og det er sannsynlig at han vil slutte seg til en Premier League-klubb snart, siteres Saffet Balkan som er spillerens agent.

 

Den senegalesiske midtstopperen spiller for Anderlecht, og imponerte for Senegal i OL i 2012. 24-åringen skal nå ha fått  belgisk pass, slik at arbeidstillatelse ikke lenger er et problem. Til tross for skadeproblemene de røde har hatt denne sesongen, vil det overraske mange om Brendan Rodgers henter nok en midtstopper, etter å ha kjøpt Tiago Ilori og Mamadou Sakho i august.

 

Som med Nuri Sahin ifjor, skal også Arsenal og Liverpool være i kamp om å få til en utlånsavtale med Real Madrid. Denne gang gjelder det angriperen Alvaro Morata. Marca melder at spilleren har vært på vei til Arsenal, som har mistet Theo Walcott med skade ut denne sesongen, men at Liverpool nå har kommet med en låneforespørsel for 21-åringen. Han skal fortsatt ha et håp om å komme med i Vicente del Bosque sin VM-tropp, og vil derfor ønske seg et sted hvor han får vist seg frem.

 

Liverpool har også blitt linket til Bayer Leverkusen-spilleren Sidney Sam, men den avtalen kan de røde bare glemme. Spillerens kontrakt går ut til sommeren, men han har allerede blitt enig med Schalke om en overgang til sommeren.

 

Tancredi Palmeri er et kjent navn for de fleste på twitter - og er ikke alltid like pålitelig, men påstår at Valencia i dag skal ha kommet med en forespørsel om tilgjengeligheten til Iago Aspas. Spanjolen har innrømmet at livet i England så langt har vært tøft, men scoret sitt første mål for klubben mot Oldham på søndag. Valencia skal være interessert i en låneavtale.

 

Ellers går det ikke en dag uten skriverier om Mohamed Salah. Ifølge talkSPORT blir kampen om egypteren nå enda tøffere, etter at Atletico Madrid og Borussia Dortmund har meldt sin interesse. Liverpool FC ønsker seg 21-åringen, men skal ikke være villig til å betale de £12 millionene Basel krever.
 

Det er mange som har drømt om en retur til Anfield for Xabi Alonso, men disse drømmene er nå knust. Den elegante spanjolen har signert en ny kontrakt med Real Madrid, og blir i den spanske hovedstaden til 2016.

 

Lite troverdige SportDirect News skriver at Liverpool jakter den 21 år gamle kroaten Sime Vrsaljko, og skal være villig til å betale £10 millioner for høyrebacken som til daglig spiller for Genoa.

 

Det er bare 18 måneder siden Liverpool la £10,8 millioner på bordet og gjorde Fabio Borini til Brendan Rodgers sitt første kjøp. Nå skal italieneren, som har scoret tre mål i sitt utlån til Sunderland denne sesongen, være ønsket i Udinese. 22-åringen skal være mannen Udinese skal ha sett seg ut når de skal erstatte legenden Antonio Di Natale, som nå legger opp.