Klar til å kjempe om plassen

Jose Enrique føler seg 100% skadefri, og klar til å kjempe en hard kamp med Alberto Moreno om retten til å være Liverpools førstevalg på venstrebacken.

Jose Enrique slet med høyre kne i store deler av forrige sesong, etter en skade han pådro seg i oktober 2013. Han var ikke tilbake i spill for Liverpool før ligakampen mot Tottenham på White Hart Lane i august i år. Han startet sin første kamp etter skaden mot Middlesbrough i ligacupen, og spilte 120 minutter i den dramatiske kampen. Onsdag kveld ble han noe overraskende foretrukket av Brendan Rodgers som venstreback mot Basel, på Alberto Morenos bekostning.

- Vi er veldig skuffet over tapet for Basel, for hadde vi fått i det minste ett poeng ville det ha vært bra for oss, sier 28-åringen til Liverpoolfc.com.

- Nå skal vi ut i to kamper mot Real Madrid, noe som blir vanskelig. Men i fotball kan alle slå alle. Vi spiller på Anfield først, og vil forsøke å spille like bra som vi gjorde forrige sesong og forsøke å slå Real, fortsetter han.

- Vi vil forsøke å gå videre fra gruppespillet. Det er fortsatt vårt mål. Vi ønsker å være med videre. Onsdagens kamp var også skuffende fordi jeg mener vi kan så mye bedre. Men jeg var veldig glad for at jeg fikk starte kampen.

- Jeg fikk vite det noen dager på forhånd at jeg skulle starte, ettersom manageren fortalte meg det. Det var min første kamp i Champions League noensinne, så det var veldig viktig for meg. Normalt er jeg ikke nervøs uansett hvem vi møter, men på onsdag var jeg litt nervøs på forhånd.

- Det var trolig fordi Champions League er en utrolig turnering å spille i. Det er den beste turneringen du kan spille i på klubbnivå, og jeg var veldig opprømt over at jeg fikk sjansen. Jeg er veldig glad for å være tilbake etter skaden. Kneet føles helt bra nå.

- Dette var den andre kampen jeg startet denne sesongen. Jeg spilte 120 minutter mot Middlesbrough. Det gjorde meg veldig godt å få nye 90 minutter nå.

- Jeg er litt overrasket, for jeg føler meg i bedre form enn jeg hadde forventet etter så lenge ute. Jeg gikk tross alt 11 måneder uten å spille. Jeg er veldig glad for å være i spill igjen, og forhåpentligvis får jeg mer spilletid av manageren.

- Jeg er klar for å konkurrere om plassen. Jeg er skadefri nå. Selvsagt er det manageren som bestemmer dette, men manageren vet at jeg er helt skadefri. Jeg har allerede snakket med ham om det.

- Jeg ønsker å spille, akkurat som Alberto gjør det. Så det blir en god konkurranse om plassen mellom oss. Vi kan begge også spille høyere i banen, så det er gode valgmuligheter. Men det er manageren som tar valgene, og det viktigste er laget. Vi kjemper mot samme mål – som er å få Liverpool så høyt på tabellen som mulig.