Kneproblem for Chirivella og Sinclair

Både Pedro Chirivella og Jerome Sinclair pådro seg kneskader mot Middlesbrough. Begge må undersøkes nærmere med tanke på FA Youth Cup-kampen mot Aston Villa på onsdag.

Liverpool U18 vant 3-0 mot Middlesbrough på The Academy i Kirkby. Scoringer av Jerome Sinclair (2) og innbytter Daniel Cleary.

- Jeg synes vi hadde overtaket i første omgang, mens i andre omgang dominerte vi. Jeg er skuffet over at vi slapp Middlesbrough inn i kampen på 2-0. Ryan Crump måtte gjøre redning etter redning. Da sto det fortsatt litt og vippet. Vi scoret et fint 3-0-mål etter corner, og jeg vet at vi er kapable til det, uttalte U18-trener Neil Critchley til LFC TV.

Pedro Chirivella måtte ut med en kneskade før kvarteret var passert etter å ha blitt taklet stygt av en Middlesbrough-spiller. Chirivella forlot akademiet på krykker
- Jeg så ikke taklingen fra Middlesbrough-spillere fordi jeg fulgte med på hvordan Pedro gikk inn i duellen. Kneet er hovent, og vi må se undersøke ham nærmere med tanke på kampen på onsdag.

Tomålsscorer Jerome Sinclair ble taklet i straffefeltet og pådro seg en smell. Spissen ble byttet ut etter en drøy time.
- Jeg synes det var et soleklart straffespark. Sinclair fikk et kneproblem, og vi må også undersøke ham nærmere.