Knust og optimistisk på samme tid

Steven Gerrard er lei seg fordi man ikke greide helt å fullføre i ligainnspurten, men er klar for å lede Liverpools unge og fremadstormende lag også til neste sesong.

- Jeg er helt knust, uttalte Stevie G til intervjuer Jamie Carragher hos Sky Sports rett etter kampslutt mot Newcastle.

- Jeg er lei meg, og ikke minst lei meg på vegne av fansen. Likevel, vi kan ikke grave oss for langt ned, det har vært en fantastisk sesong. Nå må vi gratulere Manchester City, men vi har til hensikt å slå tilbake neste sesong og prøve å komme enda et steg høyere opp på tabellen.

- Den erfaringen de unge spillerne i troppen har fått denne sesongen vil være veldig viktig. Det er en talentfull spillerstall, den er i fremgang og i utvikling.

- Jeg er 33 år nå og en dag vil beina si stopp, men den tiden er ennå ikke kommet. Jeg føler meg sterk og vet at jeg helt sikkert er i stand til å spille minst et år til på dette nivået.

- Målet før sesongen var å komme til Champions League, og hvis noen hadde sagt at vi var et av lagene som kunne vinne tittelen på siste spilledag ville jeg ikke trodd dem. Etter 11 seiere på rad hadde vi imidlertid fått selvtilliten og troen på at det likevel var mulig. Vi ga det vi hadde, men dessverre rakk det ikke helt.