Kolo fornøyd med prestasjonen

Kolo Touré var bra fornøyd etter gårsdagens kamp mot Real Madrid. Han følte laget spilte bra, og gledet seg over spilletid igjen.

James Pearce i Liverpool Echo mener Kolo Touré sto for sesongens beste kamp av en Liverpool-stopper i gårsdagens bortemøte med Real Madrid. Ivorianeren selv var fornøyd med prestasjonen.

 

- Jeg vet vi tapte, men jeg er veldig fornøyd fordi vi spilte en veldig god kamp. Alle jobbet hardt og viste besluttsomhet. Vi hadde mange spillere der ute som ikke har spilt så mye denne sesongen, men vi viste hvilken god stall vi har, sier 33-åringen til Echo.

 

- Som lag jobbet vi veldig hardt, og jeg er stolt over guttene. Vi kunne ha fått med oss en uavgjort. Jeg har savnet kamper som dette. Jeg spiller med hjerte, og er klar for å slåss for klubben min. Dette er kampene du husker resten av livet. Sist jeg spilte her var med Arsenal og da vant vi, sier Kolo, som startet sin første kamp utenom ligacup siden februar.

 

- Folk sa at vi var sjanseløse mot Real Madrid, men det motiverte oss. Når du ikke spiller så mye og manageren gir deg en sjanse til å vise hva du kan gjøre, gir du alt du har. Det var det som skjedde, og måten vi må spille i hver kamp. Alle viste manageren at vi ønsket å kjempe.

 

Basel slo Ludogorets 4-0, og Liverpool bør vinne sine to siste kamper for å gå videre.

 

- Vi henger fortsatt med. Vi vil gjøre alt for å vinne de siste to kampene og komme oss videre til neste runde. Jeg tror definitivt vi kan gjøre det. Dersom vi spiller med kvalitet og hjerte vil vi vinne de kampene.