Kolo knust etter poengtapet

En svært skuffet Kolo Touré måtte innse at den stygge feilpasningen han sendte av gårde mot West Bromwich kostet Liverpool to poeng.

– Det er min feil. Jeg så ikke Anichebe. Jeg burde bare spilt ballen til Aly Cissokho, sa den rutinerte stopperen i etterkant.

Brendan Rodgers var utvetydig da han slo fast at han laget ikke vil gi Touré skylden for poengtapet, men ivorianeren tar ikke like lett på det.

– Det var en kamp vi burde vunnet 1–0. Det var en grusom pasning av meg. Det er ekstra ille fordi vi spilte ganske bra. Kampen var tøff. Men jeg tar på meg ansvaret fordi det var en veldig svak pasning.

Nå ser likevel stopperen fremover og prøver å ta lærdom av ballmissen.

– Pasningen sørget for at laget havnet i en vrien situasjon. Jeg så ham ikke, og jeg burde ikke spilt dit. Men du må ta raske valg. I dag tok jeg et dårlig et. Brendan blir ikke sur; han var bare skuffet over selve kampen. Jeg er også skuffet.

Liverpool ligger uansett i god posisjon til å kjempe om spill i Champions League for neste sesong. Klubben er to poeng foran de blå naboene, tre foran Tottenham og syv foran Manchester United.

– Vi tok ikke vare på den gode muligheten i dag, men sesongen er veldig lang. Vi trengte bare ikke denne feilen. Jeg gjorde et dårlig valg. Jeg vet ikke hvorfor jeg slo ballen mot midten; det er galskap. Jeg har gjort noen feil i livet mitt, og man lærer hver dag. Jeg lærer av dette.

Touré, som kom gratis fra Manchester City, har spilt i 16 ligakamper for rødtrøyene denne sesongen og står med totalt 20 fotballkamper for Liverpool etter en drøy halvsesong i klubben. Han har til gode å score mål.