Kolo månedens spiller

Supporterne har kåret Kolo Touré til Liverpools beste spiller for november. Dette er den første gangen ivorianeren får «Standard Chartered Player of the Month»-troféet.

 Liverpool spilte seks kamper i november, og Touré var på banen i tre av dem. Veteranen imponerte da han fikk starte Champions League-kampen mot Real Madrid på Santiago Bernabéu, før han varmet benken i ligatapene mot Chelsea og Crystal Palace.

• Les også: – Alltid klar for å steppe inn

Tilbake i startoppstillingen mot Ludogorets spilte de røde sin første uavgjortkamp etter å ha tapt fire strake, og 33-åringen var imponerte igjen da han var med i Liverpools første ligaseier på over en måned. Liverpool.no kåret Touré til banens beste spiller i kampen.

– Det er fantastisk å bli stemt på av Liverpool-supporterne. De er skikkelig lidenskapelige, og de forstår fotball veldig, veldig godt, sier midtstopperen til klubbens nettsider.

– For min del er dette et stort privilegium, og jeg er veldig glad for å bli anerkjent av dem. Det er fantastisk!

Touré har spilt i åtte kamper for Liverpool denne sesongen. Siden forsvarskjempen kom til Merseyside fra Manchester City i fjor sommer, har han vært på banen i totalt 32 kamper for de helrøde. Kontrakten hans går ut neste år.