Kommer gjerne i januar

Divock Origi er innstilt på å bli i Lille ut sesongen, men slutter seg mer enn gjerne til Liverpool i januar dersom Ligue 1-klubben lar ham gå.

- I januar, hvem vet? Det er ikke jeg som tar avgjørelsen. Dersom klubben velger å la meg gå i januar, vil jeg dra. Jeg ville like å slutte meg til Liverpool da. Jeg sa at jeg ville bli værende hele sesongen. Jeg ønsker å respektere den beslutningen selvsagt, men dersom det ble en avgjørelse mellom klubbene, ville jeg ikke si at jeg ikke ville gå til Liverpool i januar, uttaler Divock Origi til The Guardian.

- Brendan Rodgers er i regelmessig kontakt. Det gjør at jeg føler meg bra og ønsket. Selv om jeg har blitt enig med Lille om å bli værende til slutten av sesongen, så ville jeg ta muligheten om å slutte med til Liverpool tidligere.

- Jeg ville like å dra til Liverpool før heller enn senere. Jeg har det fint her i Lille. Det er en god klubb, og de har hjulpet meg. Det er imidlertid frustrerende. Det er fransk fotball. Jeg kan ikke vente med å spille i Premier League ettersom jeg kan se at det vil passe meg bedre.

Origi har fått med seg at Liverpool har slitt denne sesongen.
- De har et lag med mye talent, mange gode spillere og en meget god trener. De har imidlertid hatt mange skader, og det har ikke hjulpet dem. Det er vanskelig når du ikke har en spiller som Daniel Sturridge. Jeg tror de bare må bli mer effektive. Jeg tror også det bare er et spørsmål om tid før det vil løsne.