Kort innhopp for Assaidi

Stoke lå under med to mål da manager Mark Hughes valgte å bytte inn leiesoldaten Oussama Assaidi i hjemmekampen mot Chelsea i kveld.

Den utlånte Liverpool-vingen kom inn i det 82. minutt på Britannia, men kunne ikke forhindre at ligalederne fra London tok tre nye poeng med sin 2-0-seier. John Terry hadde nemlig sendt Chelsea i føringen allerede etter et drøyt minutt av kampen, mens Cesc Fàbregas doblet ledelsen omtrent tolv minutter før full tid.

Assaidi rakk å slå et par gode innlegg, varte opp med et brukbart skuddforsøk og forårsake et frispark imot i løpet av de få minuttene han fikk på banen.

26-åringen, som kom til Liverpool fra Heerenveen i 2012, har bare startet én Premier League-kamp for Stoke denne sesongen. Den dribleglade kantspilleren fra Marokko har fått seks øvrige innhopp i serien, én start i ligacupen, og han står med én målgivende pasning så langt.

Han har totalt tolv opptredener, seks fra start og seks innhopp, for Liverpool, som han har kontrakt med frem til 2016. Marokkaneren har ingen nettkjenninger for de røde.