Kort innhopp for Origi

Divock Origi fikk et veldig kort innhopp da Lille sikret seg avansement til playoffrunden i Champions League-kvalifiseringen. Belgieren er imponert over LFC.

Den utlånte belgieren var henvist til benken da Lille skulle sikre avansement fra den andre kvalifiseringsrunden i Champions League i kveld på bekostning av Grasshoppers. Franskmennene hadde vunnet bortekampen i Sveits 2-0, og var soleklare favoritter.

 

Et flott skudd av Florent Belmont og en utligning av Amir Abrashi ble kampens scoringer. Origi kom på banen i det 83. minutt, da Lille spilte mot 10 mann etter at Daniel Pavlovic hadde sett rødt tidligere i omgangen. Han skal ha lagt seg ute til høyre da han kom inn, uten å markere seg på det korte innhoppet.

 

Origi har uttalt seg til den franske sportsavisa L’Equipe om overgangen til LFC.

 

- Liverpool fulgte meg lenge. Da jeg kom til kontorene der, viste de meg kasetter av meg fra U15. Alle visste om meg, og jeg kunne ikke tro det. Da jeg kom ble jeg imponert. Steven Gerrard fortalte meg at det var synd jeg ikke skulle komme dit med en gang, ettersom alle var utålmodige og ventet på meg. Det betyr noe. Jeg møtte også Sturridge, som virket veldig grei.

 

Lille er nå videre til playoffrunden for Champions League-spill. Der vil de ikke være seedet, og kan komme til å møte lag som Arsenal, Porto, Napoli og Bayer Leverkusen. Trekningen er på fredag.