Kortsiktig løsning med Eto’o?

Paul Joyce i Daily Express prøver å sette seg inn i Liverpools vurdering av muligens å hente inn Samuel Eto’o, mens han forventer at Alberto Moreno snart blir klar for Anfield.

Den erfarne og lokale journalisten Paul Joyce i Daily Express er en av flere som i dag har skrevet en sak om at Liverpool vurderer å hente inn Samuel Eto’o. Den 33-årige veteranangriperen, hvis korte kontrakt med Chelsea har løpt ut. Det etter at han scoret 12 mål på 35 kamper forrige sesong.

Røde fans uttrykker skuffelse på sosiale media dersom afrikaneren er den angrepsspilleren som Brendan Rodgers bringer inn som det siste kjøpet i et hektisk transfervindu for Liverpool.

Ifølge Joyce vil Eto’o sørge for å være en kortsiktig løsning til Divock Origi kommer fra Lille til neste sommer, samt at han vil bringe rutine til en ung tropp som returnerer til spill i Europa.

Daily Express konkluderer med at Liverpool tapte kampen om Alexis Sanchez til Arsenal, overgangen til Loic Remy falt i fisk, mens spillere som Radamel Falcoa, Edinson Cavani og Karim Benzema har vært utenfor rekkevidde.

Hvis Eto’o skulle komme, og det er et stort hvis i så måte, vil de fire angriperne som Rodgers disponerer den kommende sesongen være Daniel Sturridge, Rickie Lambert, Fabio Borini og altså Samuel Eto’o. Det er også et spørsmålstegn med om Borini fortsatt kan havne i Sunderland, og om Liverpool da gjør noe for å erstatte ham?

Ganske deprimerende lesning vil mange si. Da er det mer positivt å registrere at Paul Joyce forventer at en overgang for Alberto Moreno vil sluttføres til Anfield etter kveldens supercup mellom Sevilla og Real Madrid. Det til en pris av £12,8M, betydelig lavere enn hvilke beløp som har blitt omtalt tidligere.