Kun Wisdom fikk 90 minutter

Andre Wisdom var den eneste av Liverpools utlånsspillere som fikk spille 90 minutter i dagens serierunde.

West Bromwich lå under 2-0 for Crystal Palace til pause hjemme på The Hawthorns, men slo tilbake i andre omgang og klarte uavgjort. Andre Wisdom spilte som vanlig hele kampen for WBA.

Oussama Assaidi kom inn for Victor Moses i det 79.minutt da Stoke tapte 1-0 i Southampton. Kampens eneste mål kom 12 minutter før pause.

Joao Carlos Teixeira var tilbake etter skade, og fikk komme innpå de siste ti minuttene av kampen da Brighton spilte uavgjort 1-1 mot Rotherham i The Championship. Målene kom lenge før den utlånte Liverpool-spilleren entret banen.

Jordon Ibe fikk spille bare første omgang for Derby, som overraskende tapte 2-1 for Wigan på hjemmebane. Derby ledet 1-0 til pause, så Ibe hadde i alle fall ikke skyld i tapet!

Tiago Ilori og Sebastian Coates er fortsatt ute med skader, og var ikke i aksjon for sine låneklubber i dag. Rafael Paez var ubenyttet reserve da Bologna spilte 0-0 borte mot Modena i Serie B i går kveld.