Lallana føler seg bra fitnessmessig

Adam Lallana mistet seks uker grunnet kneskade, men var tilbake i aksjon mot Aston Villa. Midtbanespilleren føler at han fortsatt mangler litt på skarpheten.

Lallana var ute i seks uker med en kneskade han pådro seg i juli. Debuten kom i hjemmetapet mot Aston Villa. Han spilte 61 minutter mot Midlands-klubben og fikk ytterligere 67 minutter mot Ludogorets.

- Fitnessmessig føler jeg meg fin, men jeg føler at det fortsatt er noe igjen på skarpheten, uttaler Adam Lallana til Liverpoolfc.com.

- Det er godt å være utpå banen igjen. Jeg hadde ikke spilt kamp på to eller tre måneder. Det er der jeg ønsker å være – jeg ønsker å være tilbake å spille, ikke på behandlingsbordet.

- Det er en flott følelse. Jeg er sikker på at jeg kommer til å få flere minutter på banen med så mange kamper fremover. Jo bedre jeg føler meg, desto bedre blir prestasjonene.

- Det går meget bra for meg. Det var en vanskelig start med å bli skadet. Det betydde at jeg var ute i seks uker og mistet pre-season. Det var skuffende fordi jeg ønsket å ha innflytelse umiddelbart. Jeg ble hentet til klubben for å spille fotball, men jeg kunne ikke gjøre det bra begynnelsen av.

- Det var skuffende og vanskelig å miste de første kampene denne sesongen. Jeg har jobbet hardt og blitt frisk. Jeg har nå fått belønning ved å være tilbake i spill. Som fotballspiller finnes det ingen bedre følelse.

På denne dag for fem år siden spilte Adam Lallana ligakamp for Southampton mot Yeovil på nivå 3 i England. Nå har han nylig debutert i Champions League for Liverpool.

- Det er bare så spennende. For fem år siden spilte jeg i League One med Southampton. Vi viste gradvis fremgang i ligaen, men jeg trodde aldri at jeg skulle spille i Champions League.

- Vi skal til Bernabeu og også møte Madrid på Anfield. Det kommer til å bli en utrolig stemning. Vi har tro på at vi kan få resultater.

- Jeg har fokus på gjøre det bedre og ta neste steg. Jeg forsøker hele tiden å bli bedre. Jeg trener hver dag med spillere i verdensklasse, så det er flott for meg å fortsette min læringsprosess, fortsette å jobbe hardt og forsøke å bli enda bedre.

Lallana har bare vært Liverpool-spiller i ti uker, men føler allerede nå at det er noe unikt med fotballklubben.

- Det er annerledes. Forventningene er annerledes. Bare det å spille for en slik fantastisk klubb med flere supportere på verdensbasis, da får du den følelsen her. Det er en fantastisk følelse. Det er noe jeg ikke kan vente med å oppleve mer av.

- Helt siden jeg opplevde preseasonturen i USA var det en tankevekker, og du innser hvor mange fans vi har, ikke bare lokalt i Liverpool, men på verdensbasis. De kommer på hotellet og det var fullsatte tribuner å kampene.

- Det er bemerkelsesverdig. Det er noe jeg er stolt av å være del av. Jeg kan ikke vente med å fortsette reisen og forhåpentligvis vinne trofeer med klubben.

- Målsettingen er å spille så mange kamper som mulig, komme i så bra form som mulig og komme tilbake til mitt beste, spille bra og vinne i en Liverpool-trøye.

- Vi har noen store kamper foran oss – store ligakamper, en stor kamp mot Basel …. de kommer jevnt og tykt.

- Det er også en annen forskjell jeg har merket. Når du spiller i Champions League, er det en ny stor kamp etter hverandre. Det er stort. Det er slik du ønsker som fotballspiller på elitenivå.

- Du ønsker å spille med de beste spillerne ettersom du har en større sjanse til å vinne kamper og trofeer.

- Vi har noen nye fjes, men vi har noen flotte unge talenter her. Jeg tror det kommer til å bli spennende for klubben i fremtiden.