Lallana håper på tre på rad

Etter 3-1 over Leicester håper nå Adam Lallana at Liverpool kan avslutte uken på best mulig vis, med en ny seier når Sunderland gjester Anfield på lørdag, og at de røde dermed kan notere seg for tre strake ligaseire.

Lallana satte inn Liverpools første mål på King Power Stadium i går. Det viktige utligningsmålet, som fikk de røde tilbake i kampen igjen.

- Dette var et veldig viktig resultat for oss, ettersom vi nå har vunnet to kamper på rad. Det gir oss et godt utgangspunkt foran helgens kamp, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

- Seieren betyr enormt mye for oss. Dette er en viktig uke, og nå ønsker vi også å avslutte den på best mulig vis. Vi har en god mulighet til å ta tre nye poeng mot Sunderland. Det er målet vårt.

- Vi visste det ikke ville bli enkelt i Leicester. De hadde bare tapt en kamp på hjemmebane tidligere denne sesongen. Det at de ligger på sisteplass på tabellen beviser hvilken tøff divisjon dette er denne sesongen.

- Vi ble liggende under, så vi måtte skjerpe oss enda mer. Når du ikke spiller så bra må du holde sammen og jobbe frem resultater i kamper hvor du ikke spiller opp mot ditt beste.

- Vi viste glimtvis godt spill, spesielt i angrep. Jeg syntes Raheem var strålende igjen, og Rickie også, og Stevie. Vi har kvalitetene som skal til for å vinne kamper, så dersom vi klarer å holde oss inne i kampen slik vi gjorde i går, og stå på videre, kan vi forhåpentligvis klatre på tabellen.

Lallana gir Rickie Lamberts oppofrende duellspill inne i feltet mye av æren for scoringen han satte inn i går.

- Jeg vet at den store mannen vil legge press på sin oppasser, og han så meg trolig løpe inn i feltet. Jeg skjøt bare instinktivt, og ballen gikk rett i mål. Rickie har vært strålende de fire siste kampene, etter at han kom inn på laget. Han har bidratt i hver eneste av disse kampene med mål eller en målgivende involvering. Han har jobbet hardt for å få spille noen kamper på rad, slik han gjør nå. Jeg var hele tiden sikker på at lykken ville snu for ham, og jeg er veldig glad både på hans og lagets vegne.

Lallana skryter også at Lucas Leiva og Kolo Toure, som begge har klart å spille seg inn på laget igjen.

- De har vist hvor profesjonelle de er. Alle har opplevd å bli satt ut av laget på et eller annet tidspunkt i karrieren. De har jobbet hardt hver eneste dag, for de vet de er en del av laget.

- Nå høster de fruktene av arbeidet sitt, ved at de har kommet inn på laget og bidratt til et par gode resultater i en periode hvor vi har slitt og har hatt ryggen mot veggen. Fotball er et lagspill, noe vi har bevist.