Lallana må tvinge gjennom en overgang

Adam Lallana må trolig legge inn en formell transfersøknad hos Southampton, skal han klare å tvinge gjennom en overgang til Liverpool.

Det er Liverpool Echo som skriver at en formell transfersøknad kan bli løsningen for Lallana. Liverpool FC har fortsatt ikke gitt opp håpet om å sikre seg midtbanespilleren før VM starter, og la inn et siste bud på £25M så sent som fredag.

Southampton har fortsatt ikke kommet med noe formelt svar på budet, men sydkystklubben skal ha et ønske om å få hele £30M for 26-åringen.

Lallana reiste til USA sammen med resten av Englands VM-tropp i går, hvor landslaget skal ha en ukes treningsleir i Miami og det skal spilles privatlandskamper mot Ecuador og Honduras.

I Liverpool-leiren føler man nå at Lallana må legge inn en formell transfersøknad for å tvinge gjennom en overgang til Anfield-klubben, om det i det hele tatt skal bli noen handel med Southampton.

Liverpool Echo skriver at spilleren ønsker en overgang til Liverpool, da han ivrer etter å spille i Champions League. Lallana og hans representanter skal være skuffet over Southamptons manglende samarbeidsvilje i overgangssaken.

Echo skriver at Liverpool FC skal være villige til å fly sin stab til Miami eller Brasil for å gjennomføre en medisinsk test med Lallana og avtale personlige betingelser, om det skulle bli aktuelt.