Lallana og Flanagan rekker ikke City-kampen

Adam Lallana og Jon Flanagan kommer ikke til å rekke kampen mot Manchester City, grunnet sine kneskader. Lazar Markovic kan bli klar til den kampen.

På sin pressekonferanse i dag slo Brendan Rodgers fast at kvartetten Lazar Markovic, Jon Flanagan, Adam Lallana og Daniel Agger ikke er aktuelle til ligapremieren mot Southampton grunnet skader. Liverpool Echo utdyper skadesituasjonen til de fire spillerne i kveld, og konstaterer at de tre sistnevnte heller ikke rekker kampen mot Manchester City om ti dager.

Det er en hamstringskade som holder Lazar Markovic ute av Southampton-kampen. Echo skriver imidlertid at serberen trolig blir klar til kampen mot Manchester City. £20M-mannen fra Benfica pådro seg hamstring-skaden under Liverpools USA-tur, og fikk bare 45 minutter med kamptrening under preseason.

- Markovic blir ikke tilgjengelig til helgens kamp, men han jobber hardt på treningsfeltet for å komme i form. Vi håper han blir klar til neste kamp, uttaler Rodgers til lokalavisen.

Adam Lallana og Jon Flanagan jobber seg tilbake etter kneskader, og begge er ifølge Echo ventet å returnere til full trening i neste uke. Lokalavisen skriver at ingen av de er aktuelle til kampen mot Manchester City mandag 25.august, men de kan være tilbake til kampen mot Tottenham påfølgende helg.

- Lallana løper i rette linjer, og har fin fremgang. Vi håper at han i uken før City-kampen kan trene sammen med resten av troppen sammen med Jon Flanagan, sier Rodgers.

For Daniel Agger ser det mørkere ut, ifølge Echo. Danskens fremtid på Anfield er usikker, og han får fortsatt behandling for en kneskade.