Lallana om tiden i Liverpool

Adam Lallana sier han har mer å gi, og håper formen ikke er langt unna. Liverpool er en fantastisk klubb å spille for. Laget er ennå ikke samkjørt, men har dratt i land resultater. Viser besluttsomhet og viljestyrke.

Adam Lallana fikk sesongoppkjøringen ødelagt grunnet en kneskade, men har nå figurert i 11 kamper for Liverpool.

- Jeg har fortsatt mer på lager. Jeg føler det er en gradvis prosess. Det er mange kamper fremover, så forhåpentligvis er ikke formen langt unna. Jeg visste at det ikke ville bli lett da jeg kom til Liverpool, men det er en mulighet jeg er glad for å få. Jeg ville ikke endret på det, uttaler Adam Lallana til Liverpoolfc.com.

- Supporterne har vært flotte. De støtter laget og spillerne enormt, og det er noe jeg har lagt merke til. Jeg vil bestandig gi mitt beste og jobbe på det hardeste, enten jeg spiller bra eller ikke. Det er innstillingen som er i troppen. Det er en ærlig spillergruppe. Jeg kan forsikre dere om at vi jobber hardt på trening hver dag for få gode resultater.

- Forventningene er store. Jeg spiller for en klubb som bli fulgt av millioner av supportere verden over. Det er bare en stor klubb, men jeg nyter hvert øyeblikk. Selv i ligacupkampen i midtuken mot Swansea var Anfield fullsatt.

- Det er en fantastisk klubb å spille for. Vi er fortsatt med i alle turneringer, men vi har ennå ikke vært på vårt beste. Vi er kanskje ikke samspilte og har ikke funnet det som utløser prestasjonene, men vi drar i land resultater når vi trenger det.

Liverpool kom tilbake fra 0-1 til 2-1 mot Swansea i midtuken.
- Det viste at spillerne har stor viljestyrke og tro. Jeg synes vi spilt bra. Vi fortjente ikke å ligge under 0-1. Det var stort for Mario å komme inn fra benken og score, og for Dejan å åpne scoringskontoen i siste minutt. Det gir deg et løft. Det gir litt mer tro og en god følelse i garderoben når du vinner en kamp i siste minutt.

I neste runde i Capital One Cup venter barndomsklubben Bournemouth.
- Vi har et fint oppgjør i neste runde, og den skal være mulig å vinne, men det kommer likevel til å bli vanskelig. Jeg har familie og venner i Bournemouth. Det vil bli hyggelig å komme tilbake dit. Det var en liten klubb, og de har gjort det bra de seneste fire eller fem årene under Eddie Howe. Han fortjener stor ære for formen deres. De ligger godt an i Championship for tiden.

Lallana mener seirene mot Swansea og QPR har gitt ekstra selvtillit.
- Vi har scoret sene mål. Det viser at vi står på til siste minutt. Vi har kanskje ikke prestert så bra som vi vet vi kan, men besluttsomhet og karakter er hva vi har trengt. Det har gitt oss et løft. Forhåpentligvis gir det oss en god opptreden til helgen. Det kommer mange vanskelige kamper fremover nå.

- Vi har bra størrelse på troppen. Vi vet at det vil bli behov for alle på et tidspunkt, slik at alle vil få mulighet til å gjøre det bra.