Lallana stolt og lettet

Adam Lallana forteller at han er både stolt og lettet etter å ha gjort sitt første mål for Liverpool.

- Det var masse følelser i den målfeiringen, forteller Lallana til Liverpoolfc.com.

- Det var et stolt øyeblikk, men jeg var litt lettet også. Det er alltid hyggelig å få hull på byllen. De tre poengene var dog viktigst, og dette var et steg i riktig retning, fortsetter midtbanespilleren.

- Dette var en meget viktig seier for alle i klubben. Det er ingen hemmelighet at vi har lagt noen tøffe kamper bak oss. Vi gikk i kjelleren, noe vi visste vi måtte gjøre.

- West Bromwich var vanskelige å bryte ned. De kom fra to gode resultater. Lag kommer hit for å gjøre det vanskelig for oss, men både spillerne, manageren og fansen skal ha honnør for denne seieren. Vi vant til slutt, og det er hva dette handler om.

- Dette var stort, ikke minst fordi et dårlig resultat i denne kampen er noe vi ville ha gått og båret på i to uker. Det ville ha føltes som en evighet.

- Vi vet vi presterte dårlig som lag mot Basel, men da er det fint å spille kamp igjen bare tre dager senere. Vi benyttet det til vår fordel, tok vare på sjansen og sikret oss tre poeng.

Lallana gjorde ni mål i Premier League for Southampton forrige sesong, og håper å komme opp i tosifret antall for Liverpool denne sesongen.

- Jeg scoret ni i ligaen forrige sesong, så det hadde vært fint å nådd tosifret antall denne sesongen. Spillere som meg, Philippe Coutinho, Jordan Henderson og Raheem Sterling må bidra med scoringer. Klarer vi det, vil vi vinne mange flere kamper.