Lallana takker Southampton-fansen

Adam Lallana har betalt for en helsides annonse i dagens Southern Daily Echo hvor han takker Southampton-supporterne for støtten.

I går ble Adam Lallana endelig klar for Liverpool, etter at Southampton aksepterte det siste budet fra de helrøde. The Saints ønsket seg opp mot £30 millioner for midtbanespilleren, men LFC nektet å gå høyere enn £23 millioner. En sum som kan stige til £25 milllioner etter visse kriterier.

 

I dag har 26-åringen kjøpt en hel annonseside i lokalavisen Southern Daily Echo hvor han takker Southampton-supporterne for de 14 årene i klubben. Lallana spilte over 250 kamper for de rødhvite siden han kom fra Bournemouth som 12-åring, og var med på reisen som tok klubben fra dypt nede i League One til åttendeplass i Premier League i fjor. 

 

I annonsen står det:

«Takk. 14 uforlemmelige år. Minnene vil vare livet ut. Takk til Saints-supporterne for deres endeløse støtte. En plass i hjertet mitt for alltid. Adam Lallana.»

 

Bildet er hentet via @VCarruthers_ på Twitter

 

Hans første offisielle kamp for de røde kan være mot nettopp Southampton, som gjester Anfield i ligastarten. Det er noe han har tenkt på.

 

- Det ville vært verre dersom det var på St. Mary’s. Jeg er glad det er på Anfield - men å skulle spille mot lagkameratene mine fra i fjor var bare noe som måtte skje. Det er skjebnen. Rickie og jeg har pratet om det, og han sa han kunne sette huset sitt på det. Han visste det kom til å bli slik, sier Lallana til Liverpoolfc.com.