Lambert med stor tro på Sterling

Rickie Lambert tror Raheem Sterling har en stor sesong i vente. Unggutten har hatt en utrolig utvikling det siste året.

Raheem Sterling kom inn igjen på laget sent på høsten i forrige sesong, og har siden den gang hatt en formkurve som bare peker oppover. 19-åringen ble nominert til prisen for årets unge spiller i Premier League, og spilte seg til plass i den engelske VM-troppen etter ni mål og fem målgivende på 24 (9 som innbytter) starter i ligaen. En som er imponert er lagkamerat Rickie Lambert.

 

- Jeg har virkelig blitt imponert over «Razza» på denne turen, og dersom han fortsetter utviklingen slik han har gjort over de siste par årene kommer han til å ha en utrolig sesong, sier Lambert til Liverpool Echo.

 

- Jeg vil ikke legge press på ham, men jeg tror han kan håndtere alt som kommer. Han er en fin fyr i tillegg. Han frykter ingenting, og det skal støtteapparatet ha skryt for. Manageren har skapt et miljø der de unge spillerne kan blomstre, og du kan se at han drar nytte av det.

 

Rickie Lambert ser også frem til å spille mer sammen med Daniel Sturridge. Sturridge har dratt hjem fra USA, men skaden er ikke mer alvorlig enn at han ventes spilleklar til møtet med Borussia Dortmund på søndag.

 

- Vi har spilt og trent litt sammen med England, så jeg vet hvordan Daniel spiller. Jeg lærer mer og mer om ham hver dag. Han er en spesiell spiller, og har så mange kvaliteter. Han er en toppspiller, og det gjør jobben min mye enklere når jeg spiller med noen som er så god som det.