Lambert-overgangen bekreftes i dag

Rickie Lamberts overgang fra Southampton til Liverpool kommer til å bli bekreftet i dag.

Liverpool Echo slår fast at Rickie Lambert i dag blir bekreftet som Liverpools første spillerkjøp denne sommeren. Spissen koster Anfield-klubben £4M.

Southampton-spissen har takket ja til en toårskontrakt med Liverpool, og fullførte den medisinske testen på lørdag. Avtalen vil bli bekreftet av Liverpool FC i dag, da alt papirarbeidet er fullført, ifølge Echo.

32-åringen blir altså Brendan Rodgers sitt første spillerkjøp for sommeren, men helt sikkert ikke det siste. Liverpool-manageren jakter også Lamberts lagkamerater i Southampton, Adam Lallana og Dejan Lovren. Echo forventer også at Rodgers får svar på om han lykkes med å sikre seg Bayer Leverkusens midtbanespiller Emre Can denne uken. Det samme gjelder Sevillas venstre-back Alberto Moreno, i en avtale der Suso kan komme til å gå motsatt vei. Moreno skal være ivrig etter å flytte til Liverpool, og Echo tror ikke en overgang er langt unna.

Echo slår ellers fast at det ikke stemmer at Liverpool er ute etter Barcelonas Cesc Fabregas. Liverpool har fulgt en annen Barcelona-stjerne, Alexis Sanhcez, det siste året, men chileneren er i følge lokalavisen ikke noe realistisk transfermål akkurat nå.