Landskamp-pausen irriterer Teixeira

Joao Carlos Teixeira trives som plommen i egget på utlån i Brighton, men irriterer seg over at det nå er to uker til neste kamp.

Teixeira spilte hele kampen da Brighton klarte uavgjort 1-1 borte mot Watford i går. Nå ser han frem mot neste kamp, på hjemmebane mot Middlesbrough lørdag 18.oktober.

- Jeg ønsker å spille. Jeg ønsker å bli bedre. Jeg kom hit for å spille, og er glad for å spille. Det er hva jeg liker å gjøre. Jeg ville foretrukket å spille hver uke, heller enn å ha en pause i to uker nå, sier portugiseren til Brightons offisielle nettside.

- Jeg syntes vi spilte en bra kamp mot Watford i går. Vi hadde flere sjanser til å score. Vi gjorde en feil, og de scoret, så vi måtte jakte et resultat. Jeg vet ikke hvorfor, men vi spiller alltid bedre andreomganger. Vi må dog begynne å score flere mål.

- Vi får nå to dager med hvile, så skal vi trene neste uke, og så får vi et par dager fri igjen neste helg. Deretter vil vi trene en uke igjen, og deretter begynner vi forhåpentligvis å vinne noen kamper.

- Jeg liker meg her. Brighton er en fin by, med fint vær. Jeg trives. The Championship er en divisjon med masse kvalitet, men det er en fysisk krevende liga.

- For meg spiller det ingen rolle hvor på banen jeg spiller. Jeg kan spille sentralt, men når jeg skal forsvare meg blir jeg bedt om å bidra på høyresiden noen ganger og på venstresiden andre ganger. Det bekymrer meg ikke. Jeg ønsker bare å spille.