Lavmål av NRK-journalist

Supporterklubben reagerer sterkt på NRK-Sportens Christian Nilssen harselering med Hillsborough og Heysel på twitter.

I mange år har alle gode krefter jobbet hardt mot å få slutt på hets og harselering i forhold til hendelser som München, Heysel, Hillsborough og andre tragiske hendelser i fotballen.

Dessverre kommer av og til slikt til overflaten med jevne mellomrom – selv om selvjustisen er stor og det blir slått hardt ned på i alle seriøse forums. Stort sett er det bare på de mørkeste plassene på nettet og sosiale medier vi i dag finner slikt. Heldigvis.

Sjokket og skuffelsen var derfor stor da den profilerte NRK-journalisten, Christian Nilssen, la ut følgende tweets (se screenshots) på sin konto den 16. mars og 16. februar. Det faktum at han skriver det på en konto som formelt ikke tilhører NRK betyr lite når du er fotballjournalist i NRK – og det er tydelig at han også vet hva han gjør. På profilen hans går det frem at han selv er United-supporter og følger Premier League tett.

Supporterklubben har vært i kontakt med NRK, men de har enda ikke besvart vår henvendelse. Vi har også forsøkt å få kontakt med Christian Nilssen uten å få svar.

Vi mener både NRK og Christian Nilssen bør beklage disse twitter-meldingene: