Legendene overlegne i Fredrikstad

Liverpool Legends utspilte Fredrikstad-veteranene etter alle kunstens regler på Fredrikstad Stadion i ettermiddag, og vant til slutt hele 6-1 etter to mål på overtid.

Det ble spilt 2x35 minutter på Fredrikstad Stadion, og Jari Litmanen ga Liverpool-legendene ledelsen allerede etter fem minutters spill. Samme mann økte til 2-0 19 minutter ut i kampen, noe som også ble pauseresultatet. Det hører med til historien at Don Hutchison også hadde en ball i nettet i første omgang, men scoringen ble annullert.

Fem minutter etter pause økte gjestespiller Rune Karang til 3-0. David Thompson var nestemann til å tegne seg på scoringslisten, med 4-0 i det 65 minutt. Vertene reduserte så til 1-4, før to mål på overtid ved Jari Litmanen og David Thompson fastsatte resultatet til overlegne 6-1.

Scoringene fra dagens kamp ser du her

Som sluttresultatet forteller med all tydelighet dominerte Liverpool-legendene stort i denne kampen, og Jari Litmanen var kampens store spiller med hat-trick. Vladimir Smicer viste frem flotte dribleferdigheter og Don Hutchison holder seg også fortsatt i god form.

Liverpool stilte med følgende legendelag: Tony Warner, Bjørn Tore Kvarme, Jason McAteer, Mark Wright, Phil Babb, David Thompson, Don Hutchison, John Barnes, John Durnin, Vladimir Smicer, Jan Mølby, John Wark, David Burrows, Michael Thomas og Jari Litmanen. I tillegg var tre norske supportere gjestespillere.