LFC bekrefter at Teixeira lånes til Brighton

Liverpool FC bekrefter at Joao Carlos Teixeira har sluttet seg til Brighton på lån. Låneoppholdet gjelder for hele sesongen, ifølge Brighton & Hove Albion.

Midtbanespilleren vil starte 2014/15-sesongen med Championship-klubben etter at han skrev under på en låneavtale i dag.

Teixeira kom til Anfield fra Sporting Lisboa i 2012, og debuterte for førstealget som innbytter mot Fulham på Craven Cottage i februar.

21-åringen var også utlånt til Brentford forrige sesong. 

Teixeira vil slutte seg til Brighton-troppen på deres hotell i West Midlands i kveld, og vil være tilgjengelig for spill mot Birmingham City i morgen.

- Vi er henrykt over å ha hentet inn Joao for hele denne sesongen, og er veldig takknemlige overfor Liverpool. Dette er noe vi har jobbet med en kort stund, og jeg er glad for at vi kan ønske Joao velkommen til klubben, sier Brighton-manager Sami Hyypiä til Championship-klubbens nettside.

- Rapportene jeg har på ham er veldig positive, og mine tidligere kolleger i Liverpool har fortalt meg at han er en veldig talentfull ung spiller som blir høyt verdsatt på alle nivåer i klubben.

- Joao er en offensiv spiller, som liker å ha ballen og gjør sine beste bidrag i angrep. Jeg håper han vil gi laget vårt og spillet vårt en ekstra dimensjon.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.